Thursday, June 30, 2011

Review (Rasuk)






Opss aku lupa nk review pasal movie rasuk ni.. sebernanya aku tgk ahad lepas lg.. adoi... ermmmm tp sbb bz sgt smpai tak sempat nk cerita kn??? actually jalan cerita dia ermmmm environment da best.. da oke.. cuma mcm ada je yg kurang.. cerita dia aku ingtkan perempuan tu ada saka ? rupanya dia tjumpa barang lama . ala cm kisah jangan pandang belakang la kiranya.. pandai sgt buka botol jmpa dalam laut.. haaa lebih kurang gtu la.. al kisahnya dia tjumpa pedang samurai ke hape tah aku tak pasti. s0 since dia buka dari sarung tu la benda jahat tu masuk dalam badan dia..

aku mula-mula fikir cite ni cm cite exosit yang emily tuh. gaya cite cmtuh kn? pakai baju putih dok atas katil. katil berpusing-pusing. suara pn dah macam tuh.. huhuhu tapi menghampakan rupanya part tu tak lama pn.. entah. aku tak paham sgt motif cite ni. mmg la berunsurkan dendam.. tp hantu jepun tuh ada ilmu apa smpai jadi roh jahat? patut cite la kan jalan cerita kisah silam tu lebih tepat n di fahami. ini alih-alih cmne hantu jepun tu boleh jadi hantu???

emmmmmm bagi aku cite ni? kira oke la kot... tak seram mana. aku kasi 5/10 laaaa huhu mlm ni nk tgk cite sekali lagi.. ;p (harap-harap best smpai boleh kasi 9/10 da memadai)

4 comments:

  1. xseram sgt eh..? xbpe besh la kalo gtu..hee`

    ReplyDelete
  2. mmg pn. tp sokong la filem kite.. eheeheheh ... ;)

    ReplyDelete
  3. tp apa?? huhuu ermm rasanya tgu cite TOLONG AWEK AKU PONTIANAK lagi berbaloi kot.. hehee

    ReplyDelete